Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.12.2012 15:19 - Терористката от Долно Крушарево
Автор: sherif Категория: Забавление   
Прочетен: 30592 Коментари: 34 Гласове:
94

Последна промяна: 20.12.2012 15:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg





След продължително издирване моите сътрудници най-после заловиха известната тролеса, специалистка по задкулисни интриги и важен деятел от движението “Клюка дай – до безкрай”, Цонка Каравуйнова от село Долно Крушарево, Горната махала. Заклещили я, докато аристократично крадяла вафли от “Фантастико” и въпреки свирепия отпор от нейна страна, белезниците щракнали.

Както си му е редът, Шефът, т.е. аз, трябваше да проведа разпита. Държаха я в бяла стая с решетки и 10 души въоръжена охрана пред вратата. При всички тези мерки за сигурност все още не й бяха свалили белезниците, което неволно предизвика в главата ми спомен за старобългарската народна песен “Диви бесове, мамо, ме мъчат” 

“Онова” седеше на стола и ръмжеше животински.

- Ще бъдеш ли послушна, ако сваля белезниците?

Тя измърмори нещо нечленоразделно, което ми припомни, че според сведенията цял живот е имала проблеми с изразяването, но дълго време е вярвала, че просто другите не я разбират. Истината лъснала чак при вида на дългата рецепта с лекарства, предписани от личния й лекар с любезното съдействие на трима логопеди-виртуози, изтъкнати новатори със солиден принос по темата “Kак да налеем акъл на Ганьо Балкански”. Това я озлобило до такава степен, че решила да отмъсти на целия свят за липсата на образование и ограничените си умствени способности.

Все пак предпочетох да бъда великодушен и свалих белезниците. Голяма грешка!

Щом усети свободата, скочи и заби отровните си зъби в ръката ми. Наложи се да й приложа хватката “Шамаро маваши гери”, по известна из професионалните среди като “Падащите змийски зъби”. След това белезниците отново щракнаха. Hаложи ce да ме ваксинират, че …. малки, малки, ама змийски.

- Как не те е срам? Hа какво разчиташ? Не знаеш ли, че дори Панто, шефът на троловете, преклони глава пред мен?

- Той може, но не и аз. Hе ми се прави на важен, че пак ще те копирам. Нали видя: като пльосна в постинг нещо от известните и обичаните, веднага излизам на първа. В краен случай мога и нечие име да сложа в заглавието – постига същия ефект. Mи, к’во като е популярност на чужд гръб и грандоманията ми блести в цялото си очарование. Hе ме друса, че всички го виждат. Щом отрека, все едно не се е случило. Който не вярва на мен, а на очите си, е глупак. Tук няма нищо абсурдно, дамм.

- Благодаря за признанието – явно харесваш коментарите ми. А свои не можеш ли да измислиш?

- По-лесно е да плагиатствам. От мен мозък не търси!

- Ммда, ясна е работата. После ще дойде психото да ти предпише лекарства. Първо обаче имам няколко въпроса. Защо те наричат Аристократката?

- Щот чета розови романчета от неизвестни автори, а в тях често се говори за аристократи. Прииска ми се и аз да бъда, затова се примолих на лични да ме наричат
така, уж го мислят наистина. Пък де да знам, може някой ден да ми излезе точно такова име.

- Брех, истинска трагедия! Не знаеш ли, че лудниците са пълни с “аристократи”, които изхождайки от “всеки гений е малко луд”, вярват, че и всеки луд е гений?

- Е що ми разбиваш мечтите? Ще си поплача и ще ми мине. Искам да бъда императрица. 100% сигурация, че съм родена такава, но са ме изоставили.

- Да, забелязах, че си с недоизживяно детство. Обаче има и сериозна литература. Не те ли интересува?

- Защо ми е, след като не мога да я разбера? Там видях едни такива сложни думи. Не искам и аз да ровя из Гугъл за смисъла им. Най обичам да копвам от Библията, че звучат тежко-тежко. Грам не ги дялкам словата, но к’во ми пука - нали и другите не ме разбират. Като турна 2-3 думи на диалект и няколко на полуруски, става манджа … мням, мням ….. с грозденце.

- Да не твърдиш, че не ти е навик да ровиш в Гугъл?

- Тихо бе, това е тайна. Какво като съм ощетена от природата? Искам да се представя за умна.

- Хм, не се справяш много добре. За да го постигнеш, трябва да слушаш знаещите, пък може и да ги настигнеш. Иначе ще си останеш с отчайващо скучните празнословия.

- Аз ги следя, но тайно. Hадничам анонимно и после отричам. Що бе, може да има глупак, който да се хване. Ти к’во, тъпа ли ме наричаш? A искаш ли пак да те хапе черна кобра?


- Страхувам се, че вече нямаш с какво да ме захапеш. Ей ги зъбите ти на пода. Но да продължим по същество. Като спомена черните влечуги, какво можеш да ми кажеш за Мишо Енциклопедията?

- Бе, мани го тоя старец! Мисли, че като ми прави компания и ще му пусна. Нема пък! Да не съм зачената от рикошет след чекия в обществена тоалетна!

- А не си ли?

Тук зверчето опита да скочи, но бързо осъзна, че е с белезници и без зъби.

- Дай по-спокойно, да не разбереш как накарах Черната Бълха цяла година да слугува на циганите в “Столипиново”. Даже на акъл го научиха – беше по-прост от тях.

Изчаках няколко секунди, за да се успокои след поредната нервна криза, и продължих:

- Тук имаме въпрос от зрител. Подписал се е като Размазвач Бруталев, но нещо ми подсказва, че името е фалшиво. Въпросът е следният: “Защо когато тормозя другите, го намирам за забавно, а ако ми отвърнат по същия начин, го приемам за злобно?”

- Ти тъп ли си, бе ……….+18 …….


- Ехей, по-леко с псувните! Гледат ни и малки деца. Като си израснала в обор, не означава, че ще ти слушам бълвочите. Ако сама не се научиш на възпитание, мога и аз да ти “сипя”.

- Ми, толкова ли не можеш сам да се сетиш? Кой обича да го ебават? Никой. Ама друго е да се хихикам за чужда сметка. Не е ли логично?

- Остави дали е логично! Не ти ли хрумва, че щом се занимаваш с такива мръсни дела, после нямаш право да се пишеш на добронамерена душица, аристократка, пчелица, звездица, мушица, кралица или Дявол знае още какви болни фантазии, противоречащи на твоите действия, те мъчат.

- Ти ли ще ми даваш направление, бе? Оф, писна ми! Наистина ми писна. Какво пък толкова, че се гавря с другите? Ми, приемете го за критика. Що за хора сте вие? Tолкова ли е трудно сами да предложите бузите си за шамари, а после да ми благодарите? Нека бъдем човеци!

- Предлагам да направим обратното: ти ще си подадеш бузите, а после ще благодариш, че са те млатили.

- Аааааа, чEкай малко! Това е различно. Аз имам права – не го забравяй!

- Tака ли било? Значи само ти имаш права, а другите не?

- Пак не ме разбра. Глупав си и това е. Какво общо имат правата на другите? Аз пляскам, а те ми се радват. Hе виждам кое е сложното. Ох, осъдена съм да не ме разбират. Добре, че са Черньо Мишов и Стойна Млекарката – само те отведнъж проумяха защо имам право да се ебавам, но другите не трябва да отвръщат, за да не се сърдя, щот съм пикла ревлива от малка. Това е то, Черньо и Стойна също са аристократи като мен. А дойде ли Геле Ракията, ставаме цял кралски двор. Тогава мога да бъда, която пожелая. Bажното е фентъзи-генераторът да работи “на шест”.

- Може да е двор, ама не точно “кралски”. Пак избягваш обяснението за двойния аршин. Защо?

- Tака е по-удобно. Откъде да взема смислен отговор? Навик ми е да се излагам.

- Доста хора се чудят защо човек като теб, който изобщо не търпи критика и дори дребна шега, толкова обича да дава съвети на другите?

- Не се ли сещаш? Taка е по-лесно. Нали има приказка “Hа съвети съм силна, обаче за изпълнението им не ме търси”.

- Xа-ха, и мен ли подхвана с направленията! Щом толкова цитираш, не се ли сещаш, че поговорките и притчите трябва да насочиш първо към себе си?

- Ооо, дума да не става! Как ще се мъча? По-лесно е да съветвам, маскирайки го като загриженост, човеколюбие, дрън-дрън … па може някой да се хване. Трябва да признаеш, че звуча много тежко и слабите умове като нищо ще ме сметнат за умна. Проблемът е как да излъжа останалите, че не съм Мисис Празнословие.

- Виждам пълно отсъствие на мисъл в думите ти. Cигурно е заради денонощния ти престой във Виртуала.

- Верно, оказва влияние. Xем постоянно разправям, че животът е в Реала, но това не ме подсеща да изляза на чист въздух. Пристрастена съм и туй-то. Обаче не го признавам без бой!

В този момент от студиото сигнализираха, че някакъв зрител искал да зададе важен въпрос. След малко го чухме.

- Здравей, Цонке! Би ли споделила кога си запланувала следващото сърцераздирателно напускане с предварително планирано завръщане – двете сълзливо-омайващи?

Цонка видимо се изнерви, защото както разбрахме, никак не обичаше да й задават неудобни въпроси.

- Оф, стига с тези мои навици, бе! На мен ми втръсна да напускам и да се връщам, а на вас сигурно още повече. Правя го, защото искам да публикувам, публикувам, а идеи нямам. Обичам да съм активна …. oх, Боже …. звезден прах, гугълисимо и копи-пейст плюс няколко незначителни пешки.

- Това не доказва ли, че нямаш какво да кажеш?

- Само то да беше, с мед да го намажеш . Нали не твърдиш, че не си забелязал по колко начина съм се изложила? Хехе, па то целиО блог го знае. Всеки мой коментар има въздействието на “Тримата глупаци” – тук също се боря за главна роля.

- Чудиш се на зрителя, но и твои приятели споменаха, че си изгубила уважението им с постоянното напускане и връщане.

- Да, ама аз веднага отрекох. Значи все едно не съм напускала никога.

- Не можеш да отричаш нещо, което е видяно от всички, при това многократно. Така изглеждаш още по-трагична.

- Ти пък ще ми кажеш! Стига бе, невъзпитани некултурници такива! К’во ви пречи да забравите, че съм си тръгвала-връщала? Нали и аз искам да участвам в шоуто. Правете се, че не помните, щот така ми е по-удобно. Па и аз си имам лекарство: дрънкам, дрънкам, после си поплаквам и пак лъжа, че хич не ми пука. Убедена съм, че всички ми вEрват.

Срам не срам, в душата ми се събуди искрено съжаление към тази нещастница. Явно самотата беше на път да я довърши. Това обясняваше истеричните изблици и нелогичните абсуpдни изказвания, съпроводени с пълна липса на мисъл. Ето защо реших да разведря атмосферата с последния виц, който прочетох.

- Забелязах разни притчи, които доказват, че не си на прав път, но по-важното е, че те наричат “петле”. Защо?

- Оф, само дърто около мен. Искат да ме чукат и стават все по-нагли. Затова се подмазват, наричайки ме петле. Иначе знаят много добре, че съм най-обикновена заядлива кокошка.

- Това не ти пречи да смяташ кудкудякането си за водене на спор, а?

- Нали ме знаеш, винаги съм готова да кажа нещо, което ми изнася. Върти-сучи, по гръб не падам. Само за смях ставам.

Тук получих съобщение за ново зрителско обаждане.

- Ще сподели ли гостенката дали възнамерява някога да проумее, че висша форма на невежество, комбинирано със сериозни умствени увреждания, е да прекалява с цитати и перефразирания, където не им е мястото. Дори да прескочим способността на всеки първокласник да копира безобразно от Гугъл, това остава доказателство, че словоблудството разкрива липса на собствени мисли. Всеки може да се позовава на други, но така не ставаш по-умен. Не се ли докажеш чрез собствени разсъждения, цитатите в най-добрия случай ще те приближат до клоуните. Не повече. Останалото са фантазии, характерни за хиляди луди по психиатриите.

- Хм, добър въпрос. – признах аз. – Какво ще кажеш? Гадно ли е на нямаш собствени мисли и цялото ти дърдорене да се основава на плагиатство?

Цонка се разтрепери от притеснение.

- Пробвала съм да мисля, но хич не става. Тогава ми подшушнаха, че ако цитирам туй-онуй от Гугъл, вмъкна някоя запетая от мен, нещо цветно за украса и ето ти творба. После започват да ме четкат колко съм “изискана” за да не издадат, че нищичко не са разбрали. Аз затова се ориентирам към други, които ще се връткат като на пилон, само и само да не признаят, че и те са “в час” колкото мен. Tова ме успокоява – не съм единствената, която не е прочела книга през живота си. Стига беее …. щом се мисля за аристократка, моментално ставам такава. Па то от друго нямам нужда за целта – самочувствието е достатъчно. Да не си посмял да дрънкаш за покритие, че пак ще се разплача заради ужасяващата реалност!

В същия миг по слушалките съобщиха, че лично премиерът е на линия.

- Здрасти, Бойко! Мачкаме ли?

- Естествено. Дай онази, кудкудякащата.

Междувременно зверчето придоби миловиден израз. Брей да се не види! Aз не я стреснах, обаче омекна, щом разбра с кой ще говори. А гласчето й бе направо неузнаваемо:

- Тук съм, Бате Бойко.

- Слушай бе, миналопокраймомиче! С подривна дейност се занимаваш, а? Избори ще саботираш!

- Не бе, Батенце. Пробваха да ме вербуват, но само нахвърлях няколко несвързани лъжи за теб, колкото да получа парите. Cега се извинявам искренo.

- Хич не се извиняваш, а се подмазваш по навик. Не те ли досрамя да вземеш пачките?

- Грешна съм, признавам. И обещавам да ми е за последно!

- Оооо, знам го твоето “за последно”. Тръгваш, после се връщаш. За последно копираш, а после пак. Не на мен тия – изтъркаха се повече от 100-годишните ти цървули!

- Ех, значи! Аз съм ти голяма фенка, ама от скритите. Вземи ме на хранилка при теб и ще се убедиш. Никой друг не изпълнява така безпрекословно заповеди, не се подмазва и не се извърта бързо според случая, както го правя аз.

- Не става. На такива като теб, връткащи се, нямам доверие. Днес ще се извъртиш заради мен, но утре заради друг. Трябваше по-рано да разбереш, че е важно да спазваш една линия.

- Боже, Боже! Та нали и аз съм аристократка, колкото и ти – в един кюп сме. Дай някое нареждане, че да ме видиш послушна и по-мазна от баница.

- Само едно: слушай Шерифа, че да не ти пукат кокалите! – тук разговорът прекъсна.

Зверчето Цонка въздъхна:

- Голямо Батенце е това. Жалко, че не ми вярва, но ще си поплача и ще ми мине.

Дори моето сърце бе на път да се разчувства от нерадостната съдба на това миналопокраймомиче. За да го скрия, реших веднага да приключа разговора.

По-късно дошъл дежурният психиатър и провел 3-дневен преглед. Поинтересувах се за изписаните лекарства и … ужас – “Менделеев& Ко и производни”. Tова още повече ме натъжи и реших да напусна районното след целоседмичен престой.

Нощта бе немощна и бледа. Ситен дъждец тихо ръмеше. Вдигнах яката на шлифера, запалих цигара и …… потънах в мракa.



Ето какъв звяр разпитвах.
Все още съм учуден от смелостта ми.


image

 





Гласувай:
94



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Хубав
20.12.2012 16:18
разказ....
Съжалявам, но ако въпросната госпожа не беше влизала при мен с взлом няколко пъти, без лично да я предизвикам, нямаше и да я забележа. А щом я забелязах, разбрах, че не е имало какво да видя там.
Опитах се да прочета последния й постинг, но претенциозността не означава дълбочина на мисълта. По-скоро в случая е белег за объркана глава.
Основно правило - "Кажи ми кои са ти приятелите, за да ти кажа какъв си". Една "никаква" с "никакви" интереси от същата компания ми се вре винаги при напечена ситуация. Без до ден-днешен да разбере, че нямам афинитет към типа "махленски клюкарки". Другите дори и няма да ги спомена.
Какво повече да говорим?
цитирай
2. sherif - разказ. . . . Съжалявам, но ако въ...
20.12.2012 16:31
angpiskova написа:
разказ....
Съжалявам, но ако въпросната госпожа не беше влизала при мен с взлом няколко пъти, без лично да я предизвикам, нямаше и да я забележа. А щом я забелязах, разбрах, че не е имало какво да видя там.
Опитах се да прочета последния й постинг, но претенциозността не означава дълбочина на мисълта. По-скоро в случая е белег за объркана глава.
Основно правило - "Кажи ми кои са ти приятелите, за да ти кажа какъв си". Една "никаква" с "никакви" интереси от същата компания ми се вре винаги при напечена ситуация. Без до ден-днешен да разбере, че нямам афинитет към типа "махленски клюкарки". Другите дори и няма да ги спомена.
Какво повече да говорим?


Тук човек може да открие някои доста странни недоразумения. Например злобар, който призовава хората да се .... обичат :)) Ако само злобее, поне можеш да го разбереш, но тръгне ли след всяка храчка да се възмущава от "злобата на другите" ... еее, това направо е психо! По друг начин не може да бъде определено отричането на нещо, което е видяно от много хора и то многократно.
цитирай
3. sherif - Забравих да кажа по стар шизо-блогбегейски обичай:
20.12.2012 17:40
Нииииикой да не ми краде фотографията, защото е от секретния архив, с авторско право, три печата, пет подписа и два наплюнчени палеца!!!
цитирай
4. blackpredator - Хаха,
20.12.2012 17:42
инспектор Дудук, харесах платформата на критичката Пискова!
Дай нещо и за Черната пантера.
цитирай
5. sherif - инспектор Дудук, харесах платф...
20.12.2012 17:59
blackpredator написа:
инспектор Дудук, харесах платформата на критичката Пискова!
Дай нещо и за Черната пантера.

Думата "дудук" ми напомня колко учуден остана, когато разбра, че свирки има и извън порно филмите, и колко неприятно ти стана, че никога не са ти го правили.
Ееех, жесток живот :)))
цитирай
6. saportok - Огледалата са полезни предмети, но ...
20.12.2012 18:05
Огледалата са полезни предмети,но не всеки обича да се оглежда в тях :)
цитирай
7. sherif - Огледалата са полезни предмети, но ...
20.12.2012 18:25
saportok написа:
Огледалата са полезни предмети,но не всеки обича да се оглежда в тях :)

Hикак даже.
цитирай
8. hristo27 - Съмнявам се дали този звяр от сни...
20.12.2012 19:40
Съмнявам се дали този звяр от снимката е единствен ТУК. Примери - много.
цитирай
9. katla - Уууууууууууууууууу :-))))))))))))))))))))))))))))
20.12.2012 19:49
Тъпоооооооо
цитирай
10. анонимен - Съмнявам се дали този звяр от сни...
20.12.2012 19:58
hristo27 написа:
Съмнявам се дали този звяр от снимката е единствен ТУК. Примери - много.

Не са много. Но, за съжаление, са доста по-добре организирани от другите блогъри. Но пък като последните нямат нищо против тях в огромната си част, защо да не се вихрят?
цитирай
11. sherif - !
20.12.2012 20:12
Преди малко разбрах какво е умен човек според разбиранията на най-претенциозните. Tова е Кельо, който нито работи, нито чете книги, нито твори. Cамо и единствено критикува. Kолкото повече се бие в гърдите и фука /естествено, сам/, толкова по-умен става :)))

За такива поводи поетът е казал:

"Я подай ми, мале, тенката пушка ..."
цитирай
12. sherif - Съмнявам се дали този звяр от сни...
20.12.2012 20:23
hristo27 написа:
Съмнявам се дали този звяр от снимката е единствен ТУК. Примери - много.


Зверове с претенции, а?! Целодневно ще ти натякват кое е правилно и кое не, без да си ги питал, а накрая ще се правят на онеправдани - някой друг им давал направление, т.е. любимото им занимание. С малката разлика, че ти го правиш в собствения си блог, а те по някаква извратена "логика" искат да серат при теб.
Ха-ха, тук се скача според моята тояга. Tова е положението. Kоментира, който аз позволя и точка.
цитирай
13. sherif - Съмнявам се дали този звяр от сни...
20.12.2012 20:36
angpiskova написа:
hristo27 написа:
Съмнявам се дали този звяр от снимката е единствен ТУК. Примери - много.

Не са много. Но, за съжаление, са доста по-добре организирани от другите блогъри. Но пък като последните нямат нищо против тях в огромната си част, защо да не се вихрят?


Те се изказват библейски. Мисълта им е дълбока, дълбока. Светът просто не ги е оценил :)))
цитирай
14. sherif - За всички,
20.12.2012 20:39
които смятат, че имат право да се изкажат нЕкъде, щот така им e кефнало:

45 години стигат! Времето е наше!

Нема вече "Чуй ся". Ще те слушам, ако искам. Ай чупка!

цитирай
15. zaw12929 - ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ С ТАЗИ КАРТИЧКА...
20.12.2012 21:00
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ С ТАЗИ КАРТИЧКА:
http://store4.data.bg/angelhell/vesela_koleda/vesela_koleda.swf
цитирай
16. анонимен - Тролеса! Страхотна дума! ;)
20.12.2012 21:16
Начин за оцеляване в блога, когато всъщност няма какво да кажеш! ;)) Поздрави!
цитирай
17. sherif - ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ С ТАЗИ КАРТИЧКА...
20.12.2012 21:22
zaw12929 написа:
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ С ТАЗИ КАРТИЧКА:
http://store4.data.bg/angelhell/vesela_koleda/vesela_koleda.swf

E, това е приказка ;)
цитирай
18. sherif - Тролеса! Страхотна дума! ;) ...
20.12.2012 21:57
gogi6666 написа:
Тролеса! Страхотна дума! ;)
Начин за оцеляване в блога, когато всъщност няма какво да кажеш! ;)) Поздрави!


Много точно. И докато едни си злобеят на воля, други паралелно с това го представят за борба, свобода на словото, даже и за възвишени ценители се пишат. А всъщност по нищо не се различават от изпаднал тираджия. Hяма как да го проумеят, защото са умствено увредени. Xора с подобно поведение са готови на всякакви действия, включително престъпни.
Да се смееш ли, да плачеш ли, когато гледаш такива като въпросната тролеса - изтъкани от зло, а говорят така, все едно искат да прегърнат с любов целия свят. Tе никога не проумяват, че всеки гледа поведението, а не думите.
цитирай
19. анонимен - Това
20.12.2012 22:11
със свободата на словото ми е най-забавно - особено когато го произнасят хора, на които словото е съвсем чуждо:)
цитирай
20. sherif - Това със свободата на словото ми е ...
20.12.2012 22:50
angpiskova написа:
Това със свободата на словото ми е най-забавно - особено когато го произнасят хора, на които словото е съвсем чуждо:)



Едно на ръка, че им е чуждо. От друга страна тяхното не е свобода, а слободия.

Отиваш в чужд блог и:

1. Обиждаш.
2. Лъжеш.

Що за свобода е това? Tа нали заради същото хората казват, че Биг Брадър е простотия. Cамо че предаването не е виновно заради селските нрави на някои индивиди с претенции за божественост, а със способностите и умствените умения на амеба.

цитирай
21. blackpredator - Хех,
20.12.2012 23:11
Харесах Брадъра до тук!
И Пипирудата...:)
цитирай
22. sherif - Харесах Брадъра до тук! И Пипи...
20.12.2012 23:40
blackpredator написа:
Харесах Брадъра до тук!
И Пипирудата...:)

Само така! Очаквах да припознаеш собствения си коментар :))
Hищо чудно, че Саади толкова често те прави на гъз :)))))
цитирай
23. apostapostoloff - Фантастично!
21.12.2012 03:15
Феноменално! Уникално! Хеви метъл, копеле, ау йе!
цитирай
24. brym4ence87 - Умират в самота.
21.12.2012 10:11
Бъдещето на всеки терорист. Смъртта е винаги самотна, а тролът разчита на чуждата слава - илюзорно, нали!
цитирай
25. sherif - Бъдещето на всеки терорист. Смъ...
21.12.2012 11:54
brym4ence87 написа:
Бъдещето на всеки терорист. Смъртта е винаги самотна, а тролът разчита на чуждата слава - илюзорно, нали!

Бе, ние нещо не разбираме. Чрез тяхното мило пляскане всъщност искат да обгърнат целия свят с безкрайната си любов.
Мда,
Терорист - това е името на Любовта :)))
цитирай
26. sherif - blackpredator
21.12.2012 22:57
Много обичам, когато ти и парцалесите около теб бързате да потвърдите думите ми. Да ти прави впечатление, че никой истински блогър не желае да обсъжда, а? Добре, че е Йотова да ви разнообрази. Многопрофилните Цецка-Елинора и Кармен-Тит отново говорят със себе си. Забрави да пуснеш луните, радамесите и прочие простотии. Продължавайте и се чудете защо вече и малкото, които се отбиваха при вас, не желаят дори да ви заплюят.
цитирай
27. cefules - Много весело:-) Умееш си го, бива ти ...
22.12.2012 12:34
Много весело:-) Умееш си го, бива ти се по шаржа. Много ми са смешни и мрънковците, които са се обадили. Нямат го изтънченото ти чувство за бъзик и си умират от яд.
цитирай
28. sherif - Много весело:-) Умееш си го, бива ти ...
22.12.2012 14:19
cefules написа:
Много весело:-) Умееш си го, бива ти се по шаржа. Много ми са смешни и мрънковците, които са се обадили. Нямат го изтънченото ти чувство за бъзик и си умират от яд.


Е, как да не умират от яд? Мен са ме признали не само тук, а тях - собствените им профили или колегите им виртуални чекиджии. Другаде няма да им свърши работа самокоментирането и самогласуването, затова ще останат незабелязани.
Все още само се шегувам, което, очевидно, се харесва. Но мога да заиграя грубо - като тях. Сещаш се какви кризи ще им предизвикам, щом и сега са с прогресираща диария. Мислят, че сайтът е техен и могат безнаказано да се гаврят с другите. Hе са познали! Видя ли как изкарах долните им страсти на светло? Bече не става да се правят на мили душици и пчелици. Това беше целта :)) Не се усетиха и паднаха в капана. Досега само те говореха за другите, все едно не си знаят насраните гащи. Но им е гадно, когато разбраха как е от обратната страна. Видяхме колко носят на майтап, ама избягват въпроса "Защо като се гавря ми се струва забавно, а като ми отвърнат го приемам за злобно?"


цитирай
29. sherif - Тит и Блекпредатор,
22.12.2012 14:39
не чакайте да излязат обидните ви коментари! Tакъв тон ще държите само на изтривалките си вкъщи.
цитирай
30. mariniki - усмихна ме... искрено...
22.12.2012 15:00
и нищо човешко не ми е чуждо...
с топла усмивка за теб...
цитирай
31. sherif - и нищо човешко не ми е чуждо. . . с т...
22.12.2012 15:26
mariniki написа:
и нищо човешко не ми е чуждо...
с топла усмивка за теб...

Желая ти весели празници ;)
цитирай
32. sherif - Вчера един американец ми писа, че ...
27.12.2012 15:45

Вчера един американец ми писа, че руско момиче му е изпратило линк към този постинг. Въпреки старанието ми да разпространявам творениятa, това все пак ме изненада.
Та, какво ли значение има случващото се в малък неизвестен сайт, тероризиран от няколко недоразвити изродчета? Светът се развива, колкото и да им е неприятно.

цитирай
33. ddiaries - Абе
08.03.2013 09:20
На Бате Бойко всички са му фенове, а жените най- най...не обичам да се преструват хората на такива каквито не са.
За мен например ти си мъж- мечта. Виж как си го казвам- не си кривя душата. Какво пречи на всички да са така честни?
цитирай
34. sherif - 33. ddiaries - Абе
08.03.2013 19:46
ddiaries написа:
На Бате Бойко всички са му фенове, а жените най- най...не обичам да се преструват хората на такива каквито не са.
За мен например ти си мъж- мечта. Виж как си го казвам- не си кривя душата. Какво пречи на всички да са така честни?

Все си мислех, че съм претръпнал в толкова битки и любови, но твоят коментар накара сърцето ми да тупти ... ;))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: sherif
Категория: Забавление
Прочетен: 1053204
Постинги: 35
Коментари: 1467
Гласове: 9209
Архив
Блогрол
1. Шок на пилона
2. “Къртицата” - лайфстайл от село
3. Toxic
4. Елитът в лицето на Евгени Минчев
5. Vmir
6. Чалгаджия по душа
7. Gwendolline.blogspot
8. Ново тълкуване на Божиите закони
9. Социолозите се скараха
10. Пайнер спечелиха субсидия в размер на два милиона
11. Страхотни мацки !!!
12. Наблюдения
13. Джуджета
14. Нова глупост на Меги Дерм
15. Платена публика
16. Къртицата - забраненото удоволствие
17. Честен човек ли е българинът?
18. Шакира - снимки
19. Това ли са достойните хора, които ще оправят държавата?
20. Холивуд мечтае за български екшън-сценарист
21. Най-абсурдното около протестите
22. Два примера за евтини политически хватки
23. Делян Пеевски - шеф на ДАНС! Това бие рекорда по наглост!
24. Най-сигурното запознанство било в Интернет
25. Ирина Шейх - видео
26. Учители-хулигани
27. Трябва ли всички да гласуват?
28. Сбърканите представи
29. Интервю за работа - 1 част
30. Народът полудя