Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.12.2015 18:50 - В Югоизточна Турция се обяви автономия!
Автор: hadzapi Категория: Политика   
Прочетен: 23963 Коментари: 0 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ИЗВЪНРЕДНА НОВИНА! ТОВА НЯМА ДА ГО ЧУЕТЕ ИЛИ ВИДИТЕ ПО БЪЛГАРСКИТЕ ЦЕНЗУРИРАНИ ТЕЛЕВИЗИИ! Според ПКК кюрдите в Югоизточна Турция са обявили автономията на следните области и градове, както следва:
1. В провинция Шърнак- областите Силопи, Шърнак и Джизре
2. В провинция Газиантеп- област Низип
3. В провинция Мардин- гр. Нусайбин
4. В провинция Хаккари- град Юксекова
5. В провинция Муш- град и област Буланък (населен с арменци и кюрди) и град Варто.

Турските власти са в потрес! Преди дни Ви писах в една статия, че замирисва на война в Мала Азия (Турция), това е само началото! Официално турските власти прикриват информацията, за да не настане паника, но в цяла Източна Анатолия се води буквално война- освен кюрдите, са се надигнали за своето закъсняло вече 100 години Освбождение- алевити, гърци, арменци и асирийци на Изток от Анкара и Мерсин, в по-малки мащаби, но тепърва и там започват големите бойни действия!

Информацията не е потвърдена официално от турските власти! В Турция по принцип с идването на власт на ислямисткото правителство на Ердоган настъпи цензура, но в последните 20-25 дена има пълна цензура на всичко, свързано с война, кюрди, малцинства и прочие. Достъпът до райони, градове и села, населени предимно с кюрди и алевити са отцепени от турските военни! Много турски военни и полицаи загинаха в последните дни при масови експлозии на МПС в близост до казарми и полицейски участъци!

Това е в отговор на обстрелванията от въздух на турската военна авиация на села в Северен Ирак и Сирия, където загинаха стотици жени, деца, бебета и болни хора! Турция навлезе в Северна Сирия незаконно, под претекст, че ще обстрелва джихадистите, които тя подкрепя и финансира, за да обстрелва в действителност кюрдите, алавитите, асирийците и християните в Северна Сирия, за да помогне на джихадистите!

Има нужда от нов Военен трибунал за извършения планиран геноцид (вече над 250 000 души за загиналите), срещу християните, кюрдите, алавитите, асирийците и друзите в Сирия и Ирак от страна на Турция, САЩ, Саудитска Арабия, Катар, Израел и с подкрепата на Германия, Франция, Великобритания и Йордания!

Коментар и анализ: Йордан Георгиев- юрист и международник
http://kolevm38.blog.bg/politika/2015/08/27/vajno-iugoiztochna-turciia-sa-obiavi-avtonomiia.1387122

Вчера имаше и в руски сайт, че може да се обяви скоро кюрдска автономия в Турция, защото от лятото 2015 насам Турция отново подхвана гражданската война срещу кюрдите.




Гласувай:
11



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3777504
Постинги: 2350
Коментари: 744
Гласове: 1915
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия