Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
20.02.2015 05:49 - КАГЕБЕШНИКЪТ ПАК НИ СЕ УМИЛКВА
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 3731 Коментари: 0 Гласове:
24

Последна промяна: 20.02.2015 06:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 

                             РОДИШ ЛИ СЕ ТЪПАК, УМИРАШ СИ ТЪПАК



                          image

 

Казано е: един евреин може да измами 100 арменци, но един българин може да измами 1000 евреи. Та един тъп кагебешник ли няма да измами нашенецът?! Неотдавна Путин бе изпързалян жестоко от Бойко Борисов, който заслужава нашите аплодисменти. Борисов хитро и елегантно загроби всички проекти на Путин в България и на практика преустанови връзките с изостаналата и западнала Русия.

 

То не бяха салтанати, ласкателства, уйдурми... Че дори и кученца подари Бойко на кагебешника. Докато най- накрая му го... тури!


Стана истинско чудо: от 70 години насам България за първи път не зависи по никакъв начин от Русия. Цели 7 десетилетия тези типове ни притискаха, изнудваха, обиждаха, унижаваха, мамеха и експлоатираха. Но сега останаха с пръст в устата.

 

И нищо, нищичко не могат да направят, защото Република България е част от голямото европейско семейство, а зад нея стои цялата мощ на НАТО, която десетократно превъзхожда прехвалените руски богатири.

 

Наскоро кагебешникът Путин пак си направи устата за някакво отклонение на въображаемия газопровод до Истанбул към България. Тъп е, но пък е упорит. Не можа да проумее, че ЕС и България няма да позволят на някакъв келяв милиционер да изнудва Украйна чрез допълнителен газопровод, минаващ през България.

   
Изневерява му явно и паметта, защото си позволява да се ежи и репчи. Май е забравил, как едни дрипави муджахидини разбиха „непобедимата“ червена армия...

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

 

www.SuperAstro.net/blog




Гласувай:
35



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3184541
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575